Hallo, welkom op mijn website!  

Ik zal even iets over mezelf en mijn foto’s vertellen.

Sinds 2013 ben ik bezig met fotografie. Ook daarvoor was ik altijd al creatief bezig, in de vorm van het maken van aquarellen, wandschilderingen, illustraties. Ik ben “per ongeluk” in fotografie gerold. Met het maken van lange wandelingen probeerde ik mijn depressie te doorbreken. Ik begon met mijn telefoon foto’s te maken, werd steeds enthousiaster, kocht een compact camera en kreeg daarna een spiegelreflex camera. Ik kon mezelf ontwikkelen, de creativiteit stroomde!

Fotografie is voor mij allang niet gewoon een hobby meer, het is meer een manier van leven geworden. Beeldvorming zit voor mij overal in verweven inmiddels. Ik ben een echte beelddenker en zie in situaties de uiteindelijk bedoelde foto al voor me. Aan mij dan de uitdaging om mijn creativiteit samen te voegen met mijn kennis van de beschikbare (of uit te vinden!) technieken en daarmee het resultaat te bereiken wat ik voor ogen had. Vaak lukt dat, soms ook niet. Vervelend? Zeker niet, want al doende kom je vaak tot erg verrassende dingen. 

Het mooist vind ik dingen laten zien waar mensen normaal aan voorbij lopen of zelfs lelijk vinden. Het is een uitdaging om verwondering bij mensen te ontlokken. Mijn motto is dan ook:  

Anders kijken,
meer zien...

Ik krijg regelmatig vragen over de naam PAPARAzzSSI. Ik vind het leuk om iets meer daarover te vertellen. Mijn naam wordt door velen afgekort van Astrid naar Assie. Mijn zussen noemen me regelmatig (semi geërgerd ☺ ) paparazzi, omdat ze me tijdens wandelingen vaak kwijt zijn doordat ik van alles zie onderweg en dat wil fotograferen. Assie en paparazzi samengevoegd werd PAPARAzzSSI.

Op mijn website staat een beperkte selectie van mijn foto’s. In de Beeldbank vind je een groter overzicht. Al het werk dat je op mijn website of in de beeldbank ziet is te koop. Bij verkoop hebben mijn foto’s een maximale oplage van 3. Vaker wordt een foto niet verkocht. Hierdoor blijft een foto die aan jouw muur hangt uniek. Het (groot) printen van werken (op bijv. glad of geborsteld aluminium, helder of gecoat acryl, behang, diverse soorten hout, canvas, etc.) kan ook via mij geregeld worden, via mijn vaste leverancier/drukker, uiteraard mét aantrekkelijke kortingen. Bestellen direct via mij is aantrekkelijker qua prijs dan bestellen via “Werk aan de Muur”.

Ik heb veel meer foto’s dan te zien zijn op de website en Beeldbank samen. Zit “de foto” er niet bij dan kan ik voor je zoeken in mijn totale bestand op specifiek onderwerp of interieur kleuren. Het is ook mogelijk om opdracht te geven voor maatwerk. Ik ga dan voor jou op pad om de gewenste foto te creëren.  Deze foto is dan uniek en wordt niet nog eens verkocht.

Heb je vragen over een foto, onderwerp, kosten, een opdracht die je voor ogen hebt… aarzel niet en stel je vraag geheel vrijblijvend via het contactformulier.

Het belangrijkste: Ik hoop dat je van mijn foto’s geniet, kijk lekker rond!

Hartelijke groeten,

Astrid de Groot
PAPARAzzSSI Freelance Fotografie