Cursussen & Workshops

Ben je door het kijken naar de foto’s zelf enthousiast geworden en wil je met fotografie aan de slag maar weet je niet zo goed hoe?

Ben je al bezig met fotografie en wil je je kennis verdiepen en verbreden?

Wil je creatiever en buiten je comfortzone werken?

Dan ben je van harte welkom op een van mijn cursussen/workshops. Hieronder een overzicht. Deze worden gegeven bij mij thuis. Op zolder heb ik een fijne setting voor groepslessen. Ben je slecht ter been of vind je het fijner om een op een de lessen te volgen, dan kruipen we aan de eettafel. Geef bij het boeken van de cursus of workshop aan of je individueel of in groep wilt werken. 

Op locatie kan ook. Er komen dan wel reiskosten bij de genoemde prijzen. Km prijs is € 0,29 p/km.

Jezelf opgeven of meer info vragen kan via het formulier onder “contact”.

Cursussen:

Basistechnieken digitale fotografie:
Hierin komen onderwerpen aan de orde: hardware, diafragma, sluitertijden, ISO, witbalans, compositie, standpunten en nog veel meer. Inclusief cheat sheets!
4 lessen van ca. 2,5 uur, om de week i.v.m. voldoende tijd voor praktijkopdrachten, data/tijden in overleg. Kosten: € 125,00 p.p.

Digitale fotografie technieken voor gevorderden:
Hierin komen o.a. onderwerpen aan de orde: praktisch werken aan persoonlijke doelen (verbeter wensen), M-stand, HDR, focus stacking, compositie, standpunten.
4 lessen van ca. 2,5 uur, om de week i.v.m. voldoende tijd voor praktijkopdrachten, data/tijden in overleg. Kosten: € 125,00 p.p.

Workshops:

Alle workshop duren ca. 2,5 uur en kosten € 45,00 p.p.

Foto’s bewerken op je smartphone.
Er zijn talloze bewerking apps voor je smartphone die je kunt gebruiken om je foto’s op een makkelijke manier te bewerken.

Anders kijken, meer zien…
Leer anders met je onderwerp omgaan en kom tot verrassende resultaten!

Inleiding in Lightroom-gebruik.
Eerste beginselen van Lightroom gebruiken om zo je foto’s niet alleen handig te bewerken, maar ook om ze overzichtelijk te archiveren.

Workshops (gevorderden):

Funpics maken.